Feđi Štukanu zabranjen ulaz u Srbiju?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Eh

Lijepe riječi su ukras!

Hercegovac u Bosni

Neko je Feđa branio i odbranio ovaj grad,dok si se ti drogirao i bio u ludnici. Ali helem neise.Vazno je da si liberalan.

Sarajevo7

Zakon i Ustav se moraju postovati

***

***

Keza

Mene su na ilijnom brdu zadzavali sa bih strane satima. Iznad trebinja. Tepavcevic neki. Ispitivanja o ratu. I to je DGS BiH.

Tatar

E moj Fedja za čim ti ceznes.

Dkdj

Jesi im i ljubio qzicu kod milana kalinica. Ne znas ti sta te navelo da uzmes pusku,izmanipuliran.Sramota reci ustao da branis svoj grad i svoje komsije od pogroma.Isti ste vi ,maca tifa itd zgadili ste mi se tim pacifizmom,zna se ko je koga napao i zasto.Nek ti je vala od zlotvora nisi mogao drugo ni ocekivati.Pozdrav i prodao si obraz za saku dinara

Haj opet obrisi jer ne podnosis istinu

Sta ima ovaj dokazani narkoman i ubica srba da se slobodno setka srbijom i jos da poziva na drzavni udar? Je li u bih pozivao na drzavni udar nakon istih ubistava maloljetnika u skolama sirom bih? Naravno da nije, tada je mudro sutio. Samo kad treba srbima nanositi zlo onda je spreman.

@dkdj

***

/ Najnovije