Federalno ministarstvo o vakcinama: Tražimo sastanak s ambasadorima Rusije i Kine

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Sve moze ali prvo neki odgovori. Ако се вакцинишем: Могу ли престати носити маску? Власти: Не можете. Могу ли ресторани, кафане, барови итд. поново отворити и радити као обично? Власти: Не могу. Јесам ли отпоран на ковид? Власти: Можда, али још не знамо тачно… Је ли бар сигурно да не могу заразити друге? Власти: Није, и даље можете преносити вирус; могуће да одговор на то нико не зна. Ако се сва дјеца вакцинишу, враћа ли се школска настава у нормалу? Власти: Не враћа. Ако се вакцинишем, могу ли престати с држањем одстојања? Власти: Не можете. Ако се вакцинишем, могу ли престати с дезинфекцијом руку? Власти: Не можете. Ако се и ја и мој дјед вакцинишемо, можемо ли се загрлити? Власти: Не можете. Пошто се појавила вакцина, хоће ли се поново моћи ићи у кино, позориште и на стадион? Власти: Неће. Могу ли се вакцинисани поново окупљати на приредбама и забавама? Власти: Не могу. Шта се заиста постиже вакцинацијом? Власти: То да нећете умријети од вируса. Јесте ли сигурни да нећу умријети од вируса? Власти: Нисмо. Ако, статистички гледано, ионако нећу умријети од вируса, зашто бих се уопште вакцинисао? Власти: Да бисте заштитили друге. Значи ако се вакцинишем, сто посто је сигурно да не могу заразити друге? Власти: Није, у то нисмо сигурни. Дакле, вакцина против ковида: Не обезбјеђује имуност; Не елиминише вирус; Не спречава смртни исход; Не јамчи да се нећеш заразити; Не спречава да се заразиш; Не спречава да преносиш вирус; Не искључује неопходност забране путовања; Не искључује неопходност гашења предузећа; Не искључује неопходност закључавања.

Guest

Nisam anti-vakcinas, ali brate nisam ni ovca.... Neka vakcinisanje ide malo na stand-by.

Logika

Pa, Komšić, i Džaferović su odbili razgovarati sa Rusima! Država se mora prvo izviniti za tu nečuvenu uvredu. Sad hoćete vakcine. Eto, neka vam daju vaši prijatelji Amerikanci. Oni su vaši prijatelji, a ne Rusi i Kinezi!

/ Najnovije