Federalno ministarstvo trgovine: Hoće li doći do povećavanja cijene brašna?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Briga me za brasno.

Tu namirnicu upotrebljavaju neupuceni. Briga me i za ulje, ne potrosim niti mililitra godisnje...

Poskupljenje mora biti!

Poznavajuci mentalitet naseg naroda, naravno da hoce. Pa nije nama ovako kako jeste zbog drugih, vec zbog nas samih sto smo takvi kakvi jesmo. Odlike bosanaca svih vjera su: tudje je bolje, pokloni tudjinu svoje, svrec komerc, nek komsiji crkne krava, od danas do sutra, daj samo daaaj, moze li dzabe a da to prodam skupo, donirajte nam, help, budi sto nisi, slazi, podmetni, lazni patriotizam, oderi i prevari...u rijecniku treba da stoji definicija - bosanac: covjek koji ne zelinsebi dobro a krivi mu svi drugi, covjek koji misli drugom lose a nada se dobrom.

Guesz2453665

Jucer sam nip u jednoj lokalnoj trgovini,kupio cips pise 1,85 a naracunu 2,20,juneca salama pise 2,20 a na racuni 3,60,kradu mafijasi na svaki moguci nacin.kad sam prigovori,kaze radnica moje je da sutim,kakva je ovo usrana drzava,pa kradu nas na oči.

/ Najnovije