Federalni inspektori: Svi su se opustili, moramo nastaviti restriktivno kažnjavati

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Dobro jutro Kolumbo

javni prevoz

kontrolisite i vozila javnog prevoza. U prvilu svi se ponasaju kao da nema pandemije. Dinstancu ne treba ni spominjati jer je nema.

Jole

Svadba stoljeca pa onda ostalo!!!

Cerko

Sljedece dvije sedmice su kljucne

@Eh

Kod kod kuće u dijaspori poštuješ a kad dođeš u BiH onda ne poštuješ

ne znam

Ne znam za ustav. Ali u ljudska prava spada i da te prime u bonicu, da ne umreš na cesti. A vidiš da za mjesec to neće fizički biti moguće. Biće jako dobro ako od oktobra bude kao prošle godine. A biće puno gore.

SSS

Evo primitivci su počeli i komentarisati i Ustav BIH. Prosječan profil onih koji su protiv mjera, maski, distance,protiv vakcinacije su neobrazovani ljudi ,primitivci,mahalci, koji se obrazuju uz Farme, TikTik, koji u nedostatku društvenog i vlastitog života vise po društvenim mrežama, i u svemu vide zavjere. Velika večina visoko obrazovnog stanovništva podržava sve mjere i vakcinaciju osim pojedinih isfrustriranih buntovnika koji su naučili galamom i bukom ostvarivati sve svoje ciljeve u životu.

@KLOSA

I sad takav iscrpljen, jadan i gladan narod ide u bolnice da se pati i umire od korone. A sve zato što je seljačka svedbetina i kafana važnija od života. Pa ti vidi. Vidim dižete se na revoluciju, evo već dvije godine. Satraste se :-) :-) :-). Haj ti u kafanu

Samo oštro sa stokom

Nije se narod opustio nego vi ne radite svoj posao. Ni vi ni policija. Samo pojedinci u vozilima gradskog prevoza nose maske, samo pojedinci u trgovinama , večina šalteruša ne nosi maske iako im dođe i prođe na stotine ljudi, političari na skupovima ne nose maske , u salonima ljepote, fiziotetapije itd.. Treba zabraniti rad sa ljudima svim onim koji nisu vakcinisani i ne nose maske a naročito prosvjetnim i zdravstvenim radnicima. Kako je moguće da ih još ima nevakcinisanih.

EKATARINA

O cemu taj baljezga ? Tirkovo nedonosce...supalj sa svih strana a misli da odjelo cini covjeka i direktora. Fuj ljigavac

/ Najnovije