Federalna vlada izdvaja 200.000 KM za obnovu Partizanskog groblja u Mostaru

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A pocinitelji

Hoce li UZP odgovarat rusitelji spomenika i nalogodavci.

Black

A zasto to ne bi Mostar uradio? Te fasisticke glave ce opet uraditi isto, nije im prvi put. U ostalom, gdje su krivci? Sta radi policija, sem sto blagonaklono gleda na fasizam?

Avenija

Premjestite ga u istocni dio da ne placate opet. Ustashe su to uradile organizovano od strane navijaca zrinjskog, covica i vlasnika Top Garda

Fino je to.

Samo s jedne strane se ulazu pare u obnovu partizanskog groblja, a s druge strane se skidaju lijepa partizanska imena sa ulica, a umjesto njih nabijaju ruzna, osmanlijska. Nekako nelogicno? Ili je to, neka partizanskog groblja kod ¨¨ustasa¨¨, a u nas cemo mi osmanlije? Ne znam, ne shvacam.

zoma

srušili ga crveni i talibani zbog ocrnjivanja Hrvata

zoma

A zasto to ne bi Mostar uradio? Te fasisticke glave ce opet uraditi isto, nije im prvi put. U ostalom, gdje su krivci? Sta radi policija, sem sto blagonaklono gleda na fasizam? ka Black Plaća račun tko je to naručio

SOS

Cisto bacanje narodnih para, umjesto da pohvataju one koji su sve porusili, oni trose na obnovu i opet jovo nanovo, rusi-pravi.

/ Najnovije