Federacija mora prebaciti 14.500.000 KM na račun entiteta RS: Iz UIO objasnili zašto

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

BiH

Trojka je za ovo kriva, dabogda im bog vratio kako su zasluzili.

Fh

Trojka dala finansije njima na upravljanje a mi uzimamo ministartsvo za izbjeglice jer se tu najvise moze ukrast J vam isak s ona dva ZE debila sve

NE MORA!!!

Moraju oni MNOGO TOGA uraditi ili prestati da rade. Ne dajte pare onima koji ne priznaju ovu drzavu, to nema nikakvog smisla!!!

Kako si ti samo glup...

Trojka je za ovo kriva, dabogda im bog vratio kako su zasluzili. ka BiH .. ...steta sto imas internet!!!

pingvin-na-aparatima

Ko nas je Kleopatra nije dangubio. Bravo Trojka!! Bravo!!

Dodik psuje genocid i dobije nagradu

Pomozite ga još i sa parama

Ziveo Dodik

Pomozite ga još i sa parama ka Dodik psuje genocid i dobije nagradu

Samoistina

Bravo za trojku

Z

Pare na sunce bosnjakistanski lopovi.

Millan

Sve je ovo pod prisilom, bez ljubavi, ali ipak nekako funkcioniše. Gledamo da jedni drugima podmetnemo nogu, to je bitno. BiH, duboko podijeljeno društvo; sve što nije iz ljubavi nije ni blagosloveno, samim tim nema tu ni sreće ni napretka.

BiH

Ma odcjepit ih treba, bar ih fbih nebi vise hranila a zabrsniti ima da rade u fbih.

/ Najnovije