Federacija BiH platila kafu i kiselu vodu 120.000 KM

K. S.
Federacija BiH platila kafu i kiselu vodu 120.000 KM
Foto: Ilustracija / Kafa i kisela voda

Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine objavila je na portalu javnih nabavki Bosne i Hercegovine obavještenja o dodijeljenim poslovima nabavke hrane i pića za budžetsku 2019. i budžetsku 2020. godinu.

Tako su za ovu i iduću godinu nabavljen: čajevi, kafa, šećer, meso i prerađevine od mesa, mlijeko, sokovi, negazirana voda i drugo.

Sva obavještenja dostupna su na portalu javnih nabavki BiH, a sav novčani iznos ugovorenog posla izražen je u KM bez PDV-a.

Posao nabavke espresso i mljevene kafe vrijedan 60.000 KM dodijeljen je firmi Marcaffe d.o.o. Kiseljak. Nabavku ugositeljskog šećera sa logotipom, vrijedan 15.000 KM, dobila je firma Melik-Group d.o.o. Visoko.

Firma Redex d.o.o. iz Banovića dobila je posao nabavke pilećeg i purećeg mesa, kao i prerađevina od ovog mesa u iznosu od 35.000 KM, dok će firma Vinojug d.o.o. Sarajevo nabaviti kokošija jaja u iznosu od 4.500 KM.

Začine za kuharstvo u iznosou od 20.000 KM nabavit će firma TPDC Sarajevo.

Redex iz Banovića također je dobio i posao vrijedan 28.000 KM za nabavku prirodnih sokova za institucije Federacije BiH.

Federacija BiH nabavit će i negaziranu mineralnu vodu u iznosu od 60.000 KM, a posao je dodijeljen firmi Vitinka a.d. Kozluk.

Posao nabavke i isporuke svježeg mesa, prerađevina od svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda (teleće, janjeće i juneće meso), za budžetsku 2019. i budžetsku 2020. godinu, vrijedan 220.000 KM dobila je firma Mujanovići d.o.o. Vogošća.

TPDC Sarajevo također će nabaviti i isporučiti svježe voće i povrće u iznosu od 55.000 KM. Konzervirano, zamrznuto i sušeno voće i povrće nabavit će firma Vinojug d.o.o., a vrijednost posla iznosi 30.000 KM

Za 48.000 KM Federacija BiH će nabaviti i mlijeka i mliječnih proizvoda, a posao će obaviti Redex iz Banovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije