FBiH usvojila program ekonomskih reformi: Najavljene mjere štednje u javnom sektoru

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Kako ce se mrtvac oporaviti?

Samo ja

Jadan je narod s ovom mafijaskom vladom,idu naruku samo mafiji i poslodavcima.radnik i dalje radi u srcu evrope za 200 eura puni mjesec dana,dok se u njemackoj to zaradi za 2 dana.ovim sistemom je svjesno dozvoljeno robovlasnistvo ovih novopecenih aga i begova.ostace samo uhljebi i penzioneri u ovoj nazovi drzavi.

nasvasta

Koštaće vas tajkuni i njihov minimalac.

50%

BiH drzava je najskuplja drzava na svijetu per capita (po glavi stanovnika). Ovakvu administraciju ne mogu izdrzavati ni daleko bogatije ekonomije. Samo radikalna mjera nas moze spasiti: Ova se sastoji u redukciji svih budzetskih troskova, osim za skolstvo i zdravstvo, za 50% . Poceti s platama preko 3000 KM !

/ Najnovije