Faruk Kapidžić postao novi član SDA

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

darms

nek svija kujcu

nasvasta

Biti u društvu lažova lažnih zvanja pribavljenih u štamparijama Travnik Kiseljak Vitez Široki itd koje su osmišljene da unište bošnjake a šutiti dovodite sebe kao nisko moralnu ,licemjernu osobu koja bi za pare i fotelju prodala i najrođenije.

muamer

oooooo evo i zvanicno novi bandit umjesto bandita mrtvog tj Golos umjesto Golosa tik tok tik tok vrijeme polako tece za bandite

Pa da

Bolesno,pridruzit se teror org. To moze samo uljeb i potkupljeni bijednik.imas li oci majmune, Ta org je unistila Muslimane u ovoj zabokracini,pa taj isti narod danas mrzi vise ovu drzavu nek hrvati i srbi zajedno.

Glupan

Pa sa ovim clanstvom je sebe degradirao i vise ga niko ozbiljno nece shvacati.Cim uđes u tu stranku isti si kao i oni tako da ti to clanstvo moze samo stete donjeti

Guest

Pomislih umjesto Kapidžića , da je Adem Zalihić, jer je najavio svoje učlanjenje. Nikako da pusti službeno auto iako mu ističe smjena. Valja sa konja na magarca sići!

Guest

Hahahahahahaha

muamer

divna vijest placenickg portala radio selo veselo u reziji ck sda Koliko kosta da objavite da vam j....m mamicu seljacku i vama i njima?

/ Najnovije