Fahrudin Solak: Pomagao sam ljudima. Ponosan sam jer idem u zatvor!

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bruka

Sramotan lik, sramotna izjava. Haj ti lagano gdje ti je i mjesto.

A ovako

Da si ti dobio jedno dvadeset godina, koliko ti i pripada, čuo se ti ne bi.

***

***

Bosanac

Djecu svoju prikljuci na te respiratore lopove sdaovski nepismeni izdajnicki

Prikljuci

***

Komšija

Ma ostani ti tamo 10 puta duže u inat svima. I ti i ahbabi tvoji.

Debil Solak

Pomagao si jaranima koji su koristili vozila CZ, imas li kakvih bagija za provozati?

🙊🐊🐓....

Lopovi hajte vi u zatvor,mami se svojoj pravdajte,narod nije glup

Cobra

E moj Solak nije civilna zastita privatno vlasnistvo da se bahatis sa narodnim parama.. da je bilo kako SDA i kraljica sebija kaze pola federacije bi pomrlo a to vama i pase ko hebe narod bitni ste samo vi zeleni termiti, cast izuzecima ima tu i finog naroda.

gmazovi

ovakvi beskicmenjaci samo se ovdje uzgajaju.. kakav bestidnik i šljam od čovjeka da ovo izjaviš!!! Još samo da ga oni sda talibani proglasiti herojem zajedno sa onom dvorskom ludom navelicem i nema dalje!

MrziteljPDA

Sad će moj Solak da te saftaju u g u z a r u zafrkani igrači. Ne saginji se u kupatilu po sapun ako Boga znaš

Nečast

Lopovi hajte vi u zatvor,mami se svojoj pravdajte,narod nije glup ka 🙊🐊🐓.... Ne pravdaju se oni, oni se bahate i rugaju.

tuner

pomogao bih i ja fahro, da mi neko kaze evo ti 10 miliona d anabavis opreme za milion. i svi u ovoj zemlji. samo gdje je jelka. kako ona nije osudjena?? sta je sa agencijom za javne nabavke???

Alikako

Ok sve,ali je li ikom jasno i uopšte bitno to da jedino Jelka nije osuđena,a bila je glavna u svemu tome

Kaucuk

Da si ti dobio jedno dvadeset godina, koliko ti i pripada, čuo se ti ne bi. ka A ovako

Ycbngft znaju hg

Ok sve,ali je li ikom jasno i uopšte bitno to da jedino Jelka nije osuđena,a bila je glavna u svemu tome ka Alikako jasno je svima,pa i sudu,gospođa skontala sda lopovluk i nije nigdje tjela podpisati papir,ogradila se od sda monstruma.

333

Ovo je doslo do tacke da se pitas jesu li ovi kreteni uopste uracunljivi. Mozda je ovaj zvaljavac ponosan sto ide u zatvor (sto je stav za vjestacenja), ali mi nismo ponosni sto zivimo u zemlji gdje premijer i sef Civilne zastite idu u zatvor zato sto su krali u vandrednoj situaciji na doslovce zivotima gradjana. Mene licno je i sramota sto smo dozvolili jednu minutu da se ovakvi neljudi i talog od 1990. pitaju za bilo sta, a kamoli da odlucuju o ljudskim zivotima. Stvarno me je sramota. Uzgred, molba za sud - sljedecu turu vodite u zatvor odmah nakon izricanja presude, da ne moramo slusati ove bolesne izjave polusvijeta koji je sebi umislio da je vazan. A mrtvih iza njih do koljena.

Guest

Samo jedan iz plejade bahatih SDA otimača

Sunce

Sta kazes? Radili ste po 20 sati dnevno? Ma slomili ste se covjece. Spavali na granici? Ma bjezi. Milione te sto ste pokrali malo je za sve sto ste se zrtvovali! Jos i u zatvor hoce da vas strpaju.

Opa Đurđa

Kakav humanista. Ovo ima samo u SDA - Narod zna. Za života mu podići spomenik kako bi odal dug za svekolku i beskrajnu humanost. Ukratko divan jedan čovjek.

Sarajlija

Samo nek ti ispitaju imovinsku karticu i porijeklo. Pa dosta je bilo tvog ****enja od nasih para. Privatizovo si CZ

/ Najnovije