Fahrudin Radončić: Maske su pale

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Pašće i tebi gaće izdajico BiH i bosanaca ,a ljubitelju UZP a koja budala tebi dade glas .

Iko

Ova teroristicka organizacija zvana sda je gora od isila.sve sto oni znaju jest lopovluk i iskolovavanje terorista koji ugnjetavaju i drzavu i narod.valjda ce doci vrijeme kad ce njihove famelije platit debelo ovo zlo koje prave 30 godina u ovoj drzavi.cekamo obracun s teroristima,ako bog da.

Pasa

Za Sultana Bakira i gladan ako treba!

Mrš tamo

Za Sultana Bakira i gladan ako treba! ka Pasa A gdje, na socijali u Ausrtiji i li Švedskoj!

sbb

Izpod koje kamena ovaj izađe? Đe si bio do sad?

@iko

Čuj ovi teroristi što su branili Bosnu sve krivi. Ima'l imalo genocida i uzp-a. Šta kažeš? Bolje ti je bori se protiv ustaštva koje razori društvo ljepe vaše. Komšije su vijek bile sigurno od Bošnjačke ruke. Da se srbi i hrvati bore za Bosnu, kao što su se borili protiv nje, u ratu kao i u miru. Ne bih bilo ovakvo stanje. Ne da branim ovo što su u zadnje vrijeme sda-ovci radili.

Samo ja,iko

Ako je uredu da poslije 40 god rada nasi roditelja imaju penziju 380 km,dok politicari primaju 7000 km kohi ama bas nista nerade,onda ja grijesim.ako je uredu da dem borac u kantonu ima sva prava pa i boracki dodatak,a dem borac u sb kantonu nema ama bas nikakva prava osim prava na kontejner,onda ja grijesim.ako vecina radnika prima sadaku od 400 km place kod aga i begova a rade 30 radnih dana,onda ja grijesim.dok s drugu stranu vidim sda kriminalce da se bjesomucno bogate,pa cak je i socijalni sistem u njihovim rukama,oni ga koriste,pa cak i biro rada postoji samo zbog sda bogatuna i njihovih ratnih profitera.opet ja grijesim a sda mafija je u pravu,itd.

Ika dorati

Iz bakrovog lijevog gguuuza izleti fahro a zatim iz desnog gguuuza izleti Sejdio. . ostanite tamo . tako fini i pošteni skoro kao Seka Begovica .

Nisam@Robot

Kad samo skontam samo da sam nekada za tebe glasao. O kava sam ja Budala.!!

/ Najnovije