Fahrudin Radončić: "Dodik je u teškoj situaciji..."

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa

ako ce koaliratu s SDA, gospodin Niksic nece dobiti glasove svojih clanova,niti nas koji smo tu stranku napustili u vrijeme Lagumdzije koji nas je tim postupkom duboko razocarao.Ruku na srce,steta za njega,a i za nas koji nismk Bosnjaci.S njegovim potencijalom se ne moze mjeriti Niksic.A zasto to ne bi bio i I.Komsic?Opozicija mora imati jednog kandidata i sami tako imamo sansu pobijediti nacionalizam.Ali,jakog,pametnig,mudrog i do sada dokazano provjerenog.U trojci ga sada nema.

DE

Ovog sam jedva slusao. Mamu grebo svoju, kao da ga je Seselj pravio.

Question

Is it possible to understand deepness of the recent civil war in serbia (tawregutia) based on century of interethnic intolerance between the Valjevo and the Kraljevo at the expense of Loznica, combined with the current similar conflict (which hardened war criminal Ivica Dacic is trying to hide) between Belgrade and the Novi Pazar at the expense of the Novi Sad ?

Blinking civil war on the territory of the northern neighbor of the Republic of Kosovo

Interethnic tensions between Belgrade and Novi Pazar to the pity of Novi Sad, as well as similar conflicts between Valjevo and Kraljevo on the territory of Loznica, can intensify at any moment: https://radiosarajevo.ba/multimedia/video/okrsaj-u-susjedstvu-potukli-se-eko-cetnici-i-new-age-cetnici/429857

Kobajagi cijela, zapravo na četiri dijela

Srbija se raspada na Vojvodinu, Firauniju, Smederevluk, Pazarluk.

Guest

Priča o opoziciji a on u vlasti,toliki je kameleon da ga skoro nitko zadugo neće skinuti sa trona.Osoba kojoj se ne može vjerovati.

N.G

Vidi mu slike kao onaj vic jel ti to razmišljaš jok samo posmatram

Šćepo

Mudar kao njegovog gazde mudooo

/ Najnovije