Fahrudin Radončić: Ono što sam čuo, što je došlo do mene je - katastrofa

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kralj

cuj scepe mafijasa sda mu napravio imperiju sad mu ni rahmetli alija nevalja nit njegova porodica koja je na vlasti a valja mu djukanoviceva dinastija koja je 40 godina na vlasti u crnoj gori al ovaj u crnoj gori zmiri na njegov lopovluk i pokriva ga a bake izgleda da je digo ruke od njega jer je skontao da je lazov i da nije covjek od rijeci

Bosanac 100%

Dok su ovakvi ljudi bitni na vagi vlasti tesko nama. Moze li gosp.Radoncic navesti jedan primjer po cemu je bolji od drugih,jedino vise laze i blati one koji su ga doveli do ovog polozaja. Ako si naso u Niksicu i Konakovicu dobrotu za BiH onda je sve jasno.

nasvasta

SBB je propao zbog lažova i tupana sa falš diplomama sljedeći ASDA i SDA legla lažova sa diplomama iz štamparija Kiseljak Travnik Vitez Brćko Široki koštaće vas ti licemjeri.

Joj

Fahro ubi se namah

dP

Šta bi sa predizbornim obećanjem i skokom sa tornja ? :D Prodao se za transverzalu i novi toranj ?

Djole

Ne dipr

Gdje su bakirove vakcine?

Dobro vam je scepo rekao, sto vam bakir nije nabavio vakcine, dok gledate kako vakcine stigle u sarajevu idu za banja luku kod mrskog vam dodika, covjek svoje ljude obezbjedio, a vi opet glasajte za vaseg sposobnog bakira kad ste debili.

jad kod Bosnjaka i nas glupi MERHAMET....

Pa smo dozvolili dvojici VELIKIH HOSTAPLERA , dvojici NASTAVNIKA sa kupljenim diplomama- Radoncicu i Konakovicu da svojim jaliijaskim,kriminogenim metodama unesu razdor medju Bosnjake....Posebno Scepina...svaka njegova izgovrena rijec ,kao i Kobakoviceva, izrecena je radi VLASTITOG PROSPERITETA i ceznje za FOTELJOM......ODAKLE SCEPI BRABONJCICU8 SKUPOCJENI APARTMANI U HERCEG NOVOM KOJE SU MU P-O-K-L-O-N-I-L-I RUSKI MAFIJASI koji su kupili pola Crne Gore?Jeli iko ikada malo dublje"prosnjuho" sta se tu ustvari desavalo(a)?Zato on NAPADA DRUGE JER NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA!

/ Najnovije