Fadil Novalić stavljen na američku crnu listu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Svanuo je i taj dan pala je sda hoce li se sad sda seljaci vratit u svoja sela pitam za drota ramu lopova iz Zenice

Samir

"Novalić je u sedmici prije izbora 2018. koristio podatke o penzionerima do kojih je došao preko svoje službene pozicije kako bi poslao pisma u kojima je naveo svoja postignuća i obećao povećanje penzija u zemlji u kojoj pitanje penzija ima jaku političku važnost." Zasto tek sad? Gdje ste ovih zadnjih 4 godine???? I ovi amerikenjci jedu konjske musice.

Nikad im oprostiti

Vrijeme je za svjez zrak u okruzenju, bez bezdusne , halapljive stranke SDA, stranke bez morala , znanja i ljudske svijesti. Sve prijave protiv njega treba dobro analizirati. Respiratore mu nikad necu oprostiti, koliko divnih ljudi su zivot izgubili zbog nemara i neznanja kako Novalica tako i S. Izetbegovic. Treba nam novi zatvor sa velikim kapacitetom.

Baliju

U Gvantanamo, doživotno.

Gvantanamo

***

ameri su upiš!

***

Jednostavno...

....ne mozes biti ok kad ugledas ovu prikazu. Onda se sjetis koliko nas je vrijedjao svojim izjavama, a potom koliko je pokrao sa svojom strankom.

Fadile,

reci nam de...

Nxinxi

Dabogda vam Putin rokno dvije samo po bošnjacima dok nam se zločinci kandiduju a ni mejti se nisu ohladili

457534632248

Nedaj se ***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije