Fadil Novalić: 'Rastu javni prihodi, BDP, izvoz, zaposlenost, penzije, socijalne i boračke naknade'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Daj...

...lopove makni nam se iz zivota vec jednom!!!

Guest

Još malo pa ćeš ti u zatvor

Pricam ti bajke

Koji procentar stanovnitva u BiH , ima korist od te tvoje price? Minoran! Ljusi koji su radili cijelog zivota i zasluzili mirovinu sada su na prosjackom stapu. Srozali ste zivot normalnog covjek na nisticu. To tvoje znanje ekonomije je za pecine a ne za drzavu u 21 stoljecu. Cime se budala ponosi, pametan se stidi! Sto jedna budala uradi stotinu pametni to ne mogu popravit.

Penzije 2014, 15, 16, 17, 18

Hvali se sada na kraju svih mandata...A minimalna penzija od 334 KM je trajala od 2014 do 2018...Sramno!

Guest

DA NAM NE REČE... Nebi ni znali! A da toj raji nije dijaspore nebi mogli kupiti ni pileće salame i iznutrica za ručak. Za zdrave zube da nepričamo.

Rafaelo

Hvali se sada na kraju svih mandata...A minimalna penzija od 334 KM je trajala od 2014 do 2018...Sramno! ka Penzije 2014, 15, 16, 17, 18

/ Najnovije