Fadil Novalić: Radimo 24 sata dnevno dok ne nabavimo vakcine za građane

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

Ne radite vi nista evo 24 godine

!!

UBICE!!!

ostavka

De ti podnesi ostavku...okani se corava posla

miki

Koliko treba da vas pobiju da bi vi nešto uradili?

Dokle ćemo trpiti!?

Kakva laživčina! Ako vlada sad ne padne,neće nikad! Šta nam još treba da urade da bismo ih srušili! Ubijaju nas, očigledno, namjerno! I dalje će, ako oastanu na vlasti!

Muki

A sto protiv ovog i ovakvih ne organizujete proteste i protestne voznje ili sta vec?.!.?.!covjek j..e godinama i ne vadi i nikom nista!!!

lisac

debil,sramota i stid,a najvise ga podrzava sebka jer su u istom lisicijem kazanu!

miki

A zato što je reis rekao mir deco a bez reisa mogu mobilisati šaku jada.

miki

Od tog kriminalislamističkog sistema koji ih tlači jedino ih Srbi mogu osloboditi. Čekamo da zovu ;)

miki

Ili da pustimo da ih Naser brani, ne znam ;)

mrs

majmune lopovski ti i tvoji poltroni ste direktno KRIVI za svaku covid smrt u federaciji

@Miki @radiosarajevo

Ili da pustimo da ih Naser brani, ne znam ;) ka miki Seri , seri moj golube beli.

ohO

Chibe

Sarajevo trazi odgovore

Nabavi sebi kinesku vakcinu! Gradjani je nece! Za svoje pare hoce kvalitetnu vakcinu! Sto ne kazete neka javnost zna da kinesku vakcina ima samo 56% efikasnosti! A I laz je da se PFIZER mora cuvati na -80 C stepeni, po uputama PFIZERA vakcina se cuva na temperaturi -20 C stepeni! Mozete bar iscitati na oficijelnim stranicama proizvodjaca! Na zalost, ali izgleda da ja na kineskoj vakcini najveci TAL!!!!!!!

miki

Kada si retard 100% ne shvataš da je 56% bolje od 0% ;) I fadil je maštao a nije radio odnosno nešto i jeste pa mu se sada sudi.

miki

Kada si retard 100% ne shvataš da je zaštita 56% od obolevanja a 100% od težeg oblika i smrtnog ishoda ;)

miki

Kada si retard 100% i Naser ti može biti heroj ;)

miki

Kada si retard 100% možeš prihvatiti laž za koju znaš da je 100% laž za istinu. Možeš svom kukavičluku tepati kao patriotizmu a umirati od straha od kriminalne teroristička hobotnice koja ti je uništila život. Dali su ti neku siću i ti krckaš ;)

Ghost

Kad ces na optuzenicku klupu, moras odgovarati narodu?

Gost2021

Bolje radi 8 h kako treba

Damianusdarcus

Biće prije da radite 24 sata mjesečno, al zato ste u prošenju šampioni!

Nerrcy

Na kakvim li si ti drogama Fadile...

Dino

Samo pobuna, revolucija i Marijin dvor

Jah

Bolesni kriminalac,nije mi jasno zasto narod vise trpi ovakve majmune.idi s funkcije idiote nesposobni,bar malo obraza pokazi.

Stari Grad Sarajevo

Ovaj covjek izgubio kompas odavno! Ne zna jel' poš'o il' doš'o! Na zalost ima puno "istih" sljedbenika sa dijagnozom. Vidi se u komentarima! Nego, nek' ga neko pita kome ce dati ove kineske vakcine! Po njihovim riječnicima "niko hin neće"! A, Boga mi, trebat' će neko odgovarati za sva ova sra..a!

N.G

A preko maline?

Mirko S. Kojotovski

Tandem Vesko Drljača i Fadil Novalić.Neko još fali. Ne spavaju nikako. Prave ekonomske reforme od 2014 godine.

!

Sramota!Sjetio se sad Fadile za svaku smrt nedužnih građana treba da odgovarate!

suljaga

Samo Fadile radi svoj posao a fukara neka drobi. Bosna je narucila i platila vakcine jos u decembru i nije jos dobila ni jednu. Mnoge drzave u EU nisu dobile vakcine ili su dobile u malim kolicinama. 13 miliona maraka je uplaceno a vakcina ni na vidiku nego ona predsjedavajuca EU kaze kako ce zapadni Balkan dobiti 650 000 vakcina pomoci. Kada, kako i u kojim kolicinama ne navodi se. Sabrani i disciplinirani trebamo biti dok ovaj kijamet ne prodje.

Respirator

Da je ovo prava država, ovaj bi bio u zatvoru, davno!

samo nam nemoj

pregorit' od tolikog napora i angažovanja, da ti ne bude previše

/ Najnovije