Fadil Novalić poručio: 'Jedno je sigurno, mi se nećemo umoriti'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opa Đurđa

Jebli te svi krščani pa ti ispravili te škiljave oći.

333

Ni mi se nećemo umoriti dok ne bude krivične odgovornosti za brojne smrti zbog nesavjesnog liječenja, uključujući svjesno korištenje neispravnih i neadekvatnih "respiratora", na KCUS-u.

Oshtel i zuljeve dobt?

Pa da pregledate dlanove?

Ne pijem dok Paja vozi

Zar ti nisi u prdikani

😂😅😂😅😅🤣

Dobit ces ti po ***ovima kad odes u zenicu,zenicki te alkari jedva cekaju.

AsAsova

Ti tesko da ces se vise borit.. Vjerujem da kompletna drzava jedva ceka dan kad ces TI bit sproveden u zatvor, gdje ti je i mjesto.

***

***

Diši duboko

Fadile!

Hahaha

Jedno je sigurno, ti ces se Fadile dobro odmoriti u Zenici...i nadam se da ces cesto sanjati jadne ljude koji su umrli na tvojim malina respiratorima...

Pa

Jedno je sigurno, ti ces se Fadile dobro odmoriti u Zenici...i nadam se da ces cesto sanjati jadne ljude koji su umrli na tvojim malina respiratorima... ka Hahaha Otkut to da će spavati

Svi smo mi Dilfa

I poslije Dilfe -Dilfa! Mi smo Dilfini, Dilfa je nas! Druze Dilfa, mi ti se kunemo!

nule

Kad se kriminalac umorio od pljacke i rekao e meni je dosta, namirio sam se. Pogotovo kad ga osude

Namik

ALLAHU GOSPODARU HVALA JEDNO JE SIGURNO A TO DA CES NA ***

/ Najnovije