Fadil Novalić o recesiji, gradnji puteva, oporavku ekonomije i COVID mjerama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Jbte, ista prica i iste lazi koju slusamo vec godinama. Uzas jedan, ovo je da iz vlastite koze iskocis.

miki

Saniraće oni begovat a sirotinji lizalica ;)

why

zasto dajete medijsku paznju ovom koji je optuzen za respiratore

JA1

Saniraće oni begovat a sirotinji lizalica ;) ka miki Volio bih jednom vidjet ovkav tvoj komentar na cetnikovat.

Xxm

Bitno je da vi punite tajkunima a uz njih i svoje lopovske đepove.Nek ste vi napravili zakon da tajkuni uzimaju s biroa koliko im volja,a ljudi na birou nek pocrkaju od gladi,njima netrebaju primanja,oni zive od zranja,đehenem naselili zvijeri lopovske.

1

Vi iz sda mozete samo pokrasti, uraditi necete nista to je sigurno.

Šta ima

Seoska varalica fadil. Najvise skole u selu imao. Znaci ni jednu mjeru nisu donijelo koja je isla u korist radnika. Smanjili topli obrok umjesto da ga ukinu i kompenziraju kroz smanjenje poreza. Onda smanjilo prava radnika. Sada te moze poslodavac otpustiti ko pasce. Povecali sa 2 godine na 3 godine mogucnost rada na odredjeno umjesto smanjenja istog. I niz idiotluka. Ove seljacine sto glasaju za SDA nas kostaju puno i previse.

Hehe

Nego, šta kažeš Fadile, kad će proraditi ti skupi respiratori?

/ Najnovije