Fadil Novalić o presudi: 'Strani režiseri i domaći izvođači su doveli ovaj proces do kraja'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

fuj

Ne bi mogli da nisi dao povoda i razloga. Pusti se te suplje. Ne mozes okupiti gole lopove oko sebe i ocekivati da ces biti cist. Da si najposteniji, ne bi mogao biti nevin pored takvih. Al nije ni tvoje maslo za...zato te i jesu jamili bez po muke. Znao si u sta ulazis, man se suplje

Padaj silo i nepravdo...

Tako je, Fadilaga. Strani režiseri mraknuli desetak miliona maraka, a domaći izdajnici uletjeli u Podhrastove i vašim ispravnim ventilatorima s predumišljajem pobili desetine ljudi. Mirno spavaj s družinom iza brave, vaše savjesti su čiste!

Tvoj put je jasan

“Mnogo smo uložili u poteve, ali to se ne vidi na pravi način”

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Stara priča plemenskih mafiokracija. Gledamo ih u 3 produkcije. A uvijek isti scenarij i režija. Zločin ili kriminal, sve je međunarodna zavjera, urota u sprezi s domaćim izdajnicima. I uvijek su te nacionalne veličine "HEROJI, A NE ZLOČINCI"- ali samo za idolopoklonike voljene, naše, savršene nacije.

Smeće

***

Joja

Hahahha.ko o cemu ****a o postenju. Samo mi ovi trojkasi nisu jasni ili i oni imaju prste u podkradanju namjenske industrije. Novalicu se treba i zato sudit

Nekoniko

***

Ti baš ko...

Naravno da je montiran proces, oni koji su pokrali stotine miliona sada upravljaju, tj. razvaljuju državu, a Fadil, ni kriv ni dužan u zatvor. A vi što likujete, dići ćete i vi na red. Ovdje više niko nije siguran, a najmanje oni najbolji. Mafija ima državu. ka Nekoniko A koji su to ONI i čiji je Fadil bio? Mani nas šuplje!

Komšija

Kada je razotkrivena Fadilova pljačka Cimosa i kada su vlasnici odlučili da ga maknu sa pozicije direktora a, nažalost, ne i da ga krivično gore, grupa "pristalica" mu je organizirala sprovod/ispraćaj uz poruke podrške. I to su pokušavali prikazati kao udar na Srebrenicu i Bošnjake, a čovjek jednostavno opljačkao fabriku. Sad očekujem da ga isti isprate i do zatvora. Red je.

Znaci nema...

...ni trunke kajanja. Zamisli kakvo djubre moras biti da svoj narod pokrades, uvalis mu opremu koja ga ubije, i shatro ti je neko drugi kriv???!!! To je sda, oni nisu ljudi, to je posebna vrsta zla!!!

Gost

Koliko ga napadate meni ga bude žao. Ne kažem da je potpuno čist ali mislim da bi njegovu kaznu trebali odležati bračni par Izetbegović.

Napakovali čovjeku

Fadile, moja podrška! I gvožđe prođe kroz žar i vatru, dok ne dođe do blistave sablje. Tužno je gledati kako velikoj većini ljudi, žuta štampa u saradnji sa bjelosvjetskim obavještajnim službama kreira mišljenja, stavove i zaključke o društvenim zbivanjima.

Jesi li zaboravio

>>Fadile, moja podrška! I gvožđe prođe kroz žar i vatru, dok ne dođe do blistave sablje. Tužno je gledati kako velikoj većini ljudi, žuta štampa u saradnji sa bjelosvjetskim obavještajnim službama kreira mišljenja, stavove i zaključke o društvenim zbivanjima. ka Napakovali čovjeku<<. Botu, narod nije zaboravio kako nas je ismijavao sa pričom da narod ima para, ali troše na luksuz! Kako je objašnjavao da ulje i ako je poskupilo, nije poskupilo jer je krompir pojeftinio…. Narod pamti, vidi penzionere koji nemaju para lijekove da plate! Koji rove po kontejneru. Kako borci žive! Na šta nam liči grad! Kako mladi odlaze… bote skote

/ Najnovije