Fadil Novalić o današnjoj presudi: Ovo je samo prvo poluvrijeme

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FRANJO

***

Ja iiii

A drugo poluvrijeme ce biti 10 godina,maksimalna kazna.

Dilfa

Da je pravde davno bi vas tisucama BH politicara bili osudzeni i zatvoreni

Miki

Samo hrabri Fadile Svim normalnim ljudima je jasno o čemu se radi. Hvala za povećanje penzija.

Ja

***

******

Kako se u Srbiji zavrsila sva prica oko njihove nabavke respiratora. Vrlo kratlo. Aleksandar Vucic je na press konferenciji rekao da ga se ne pita ni kako ni po kojoj cijeni su nabavljeni respitatori. I to je bilo to. Ovo je ocito montirani proces. ka Ja nije ovo zavrseno,tek je otvoreno,preko 100 osoba je ubijeno ti masinama,docice i drugi da odgovaraju za svoje zlo,docekali smo pravdukrenulo je.

adi

***

da

Proglasiti peti april danom oslobodjenja BiH

BiH

***

presude su nevažeće!

nije još reiSS rekao svoju, njegova je zadnja!

Samo Jedan Je

U ovom Ramazanu, kao postac, molim dragog Allaha da ako je ova odluka na osnovu dokaza i cinjenica donesena, bez uticaja politike i stranih ambasadora da podari svako dobro onim koji su ucestvovali. A ako je presuda rezultat fitne, smutnje, pritisaka ambasada, politika, domacih smutnjivaca zeljnih vlasti, molim dragog Allaha da ih kazni smutnjivce zeatokom kaznom, da se o sebi zabave, da ih svako zlo stigne. Amin! Allah zna, a mi ne znamo.

hahahahaha

***

BiH

Kako se u Srbiji zavrsila sva prica oko njihove nabavke respiratora. Vrlo kratlo. Aleksandar Vucic je na press konferenciji rekao da ga se ne pita ni kako ni po kojoj cijeni su nabavljeni respitatori. I to je bilo to. Ovo je ocito montirani proces. ka Ja MI zivimo u Bosni i Hercegovini a ne u Srbiji.

Plitka pamet

ja alah dželašanum sve ću nakarikat kako ti kažeš, samo dok popijem kahvu, merel sačekat? ka halo, alah himself ođen Plitka pamet! Cime se budala ponosi pametan se stidi!

Eee nisi trebo

Bitno je da i dalje sda sendvicari,krezave spodobe i dalje brane sda mafiju i njihove lopove,nemojte pagani bar ovaj mjesec ramazan je.

Ne daj se,Dilfa

Dilfa je nas Mandela

Ja sam

Ja predlažem da zatvor pruži priliku budućim zatvorenicima da se bave uzgojem i preradom malina. A koliko su pošteni je jasno već desetljećima.

/ Najnovije