Fadil Novalić napao Mijatovića, on mu odgovorio: "Javio se ekonomski 'genije' koji baca dimne bombe"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ACA

To sto smo mi sada, samo za nekoliko mjeseci uvida u stvarno stanje pronašli dubioze i milionske gubitke nije rezultat ove Vlade, - KOJE GUBITKE ,KOLIKO I GDJE 'STRUCNJAK' ? PRESTANI SA GLUPIM IZJAVAMA.

***

***

***

***

***

***

DoDICKgenocidas

A i ti si mijatovicu podvala...smije li neki Bosnjak biti tako bahat u B.Luci smece cetaljsko!

DoDICKgenocidas

Ovog kad vidim sjetim se maski i respiratora ka Valter a ja kada vidim mijatovoca sjetim se kolikonsmo Bosnjaci glupi pa nam podvale cetalja propalog iz B.Luke za ovdje vazi i pljuje...ali eto...

Koel

Lijepe riječi su ukras

333

Pa krenimo samo od toga da je Vlada FBiH ostala duzna Fondu solidarnosti preko 1,5 milijardi KM. I uzgred, gdje su pare od akciza? Pojela maca?

Samke

Nisam simpatizer ninjednih ni drugih ni trecih realno nas je SDA unazadila 40 godina necemo se oporaviti tek mozda od nase djece djeca

BiH

Za tebe je snstajn, jado on je bar nesta uradio, a ti samo laprdas ekavce.

Dea

Mijatovic-Dodikov kurir na privremenom radu zaglupljivanja naivnih Bosanaca.

/ Najnovije