Fadil Novalić najavio rast penzija, te "objasnio" kako se mogu povećati plate

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

543210

Veci lopov,pas,gnjida i nesposobnjakovic se nije pojavio u federalnoj mafiji pardon vladi. Zalosno je sto narod podrzava sda terorizam i lopovluk.

dokle

Dokle ovako, narode....Kupuju vas za 5 maraka.

što ti nisi u zatvoru?!?!

* REIS!

Guest

Guest Eto dokle ste dosli da coravi seljacki cigos lopov odredjuje kolimo cete cega pojesti i vasa djeca. 3 F lopov do podne u sudu zbog lopovluka 2 na 1,a onda vam mjeru uzima. Rade vam ko sta hoce,a vi za 20 dkg kafe ili 20 KM glasate za njih. Volite biti mazohisti to vam se vidi bijeda.

TNT

Nemoj Fadile matereti tvoje ... de popusti malo ...

Moj Fadile, pojma nemate a uz to manipulisete!

Nemas ti pojama kako to funkcionise u svijetu! Abeceda te reforme bi trebala ici u smjeru da svako do min. 2000 KM (netto) plate ne bi trebao placati nista! Dok preko 2000 KM pa do 3000 KM bi trebao placati 15%, od 3000 - 4000 KM trebao bi placati 20 %, preko 4000 - 8000 KM trebao bi placati 25%, plate preko 8000 KM trebale bi placati tj. biti oporezive stopom od 30%,..... Tako to funkcionise u svijetu, moj Fodile! Pojma nemate, a uz to opet sebi štimate, prokleto ostaje prokleto, a "gladan" ostaje "gladan"!

BuržoAzija

Za povečanje penzija se čeka više od godinu dana. Problem je kao bio zakon. Šta je sada problem pa se mora čekati i završetak aprila ? Plate će se sada betonirati na 800 KM. Kako se može oporezovati prevoz ako je već jednom oporezovan kupovinom kupona i plaćenim pdv-om ili na neki drugi način, kupovinom goriva...? Porezi se plaćaju na istu stvar po nekoliko puta.

/ Najnovije