Fadil Novalić: Dok sam ja premijer, struja neće poskupjeti

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koji kriminalac! Ali onaj seoski!

.

Frljoka fudli

Kad EP kupim za marku , e onda ću podići cikenu struje , ali samo da bi narodu bilo bolje , narod zna da sve što je skupo to je i dobro

Ghost

Fuck off!!! Lazov i lopov!!!

Fadilj Malinoa

registrirani SDA dodž

muamer

ooooo evo kupljeni SDA portal kome treba oduzeti Sarajevo iz imena , daje prostor seljacicima iz SDA evo vem i moje saopcenje : Mamicu vam j...m seljacku banditsku

Gladni narod

Poskupit cete K.... hocete nas natjerat na oruzje.a blizu smo toga stiskli ste nas u cosak,jedva disemo Samo se vi igrajte svojim glavama.

Premijer na pokradenim izborima u tehničlom mandatu! Od okt.22.bit ćeś na robiji!

.

lenovo

Oni jedino cega se boje su socijalni nemiri. Mirno protesti su im bas potaman.

zabacivac

koliko vam je sda platila ovaj oglas? ako se hdz i sda budu pitali fadil ce ostat dozivotni premijer u tehnickom mandatu. znaci struja nece nikad poskupiti al ce ostat malo potrosaca.

Jah

Kad vam Fodil kaže, možete mu vjerovati! Kao i njegovim respiratorima!

Hm

Ti nećeš još dugo biti premijer! Znači , govoriš istinu!

Hercegovac u Bosni

Ima li iko u ovoj zemlji da mu vjeruje?

/ Najnovije