Fabrika duhana Sarajevo više ne postoji

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

hvala vam političari. Od nas ste napravili jad i čemer. A , vi i vasi potomci imate milione. Najteze mi pada sto su onoliki ljudi izginuli . Stoko odvratna.

Namidak

Hercegovci rasturise Bosnu i Hercegovinu

9

Tužno!Bjelosvjetski mafijaši sa domaćim izdajnicima uništiše sve u državi.Narod spava!?

Simke

Svi vi koji imate učešća u ovome ****

Bakir je peder

Sda skup svinja, lažu, kradu, zataškavaju ubistva

X

Nije se slucajno desilo, to je sigurno! Najgore je sto ovo vec 30 godina prolazi i na kraju niko nista.

Nor

Normala, pa slusamo sve ko pudlice, i ne treba nista da postoji.

Damianusdarcus

Cigare su u pitanju pa mi nije ni žao!

.

Sram te bilo ridobradi tvoj babo a i ti ste plaho prigrlili poslusne fakine i munafike…. Pamet i dostojansatvo Bosnjacko vas nikad nije ni zanimalo Bezbeli jer niste dusom Bosnjaci ……muka mi je vise da dodajem bilo koju rijec jer je sve jasno ..Kud vas djavo donese u Bosnu …..

Cemu ovo lajanje? Da imamo (imate) pameti zatvorili bi ovaj relikt iz proslosti davno! Duhan, cigarete, ima li kakva asocijacija na Podhrastove, onkologiju, zracenje, kemoterapiju, Bare/Vlakovo?

.

BBB

SDP je prodao FDS kao i Energopetrol !

Ask

Vlada misli na vaše zdravlje, nema pušenja nema prežderavanja , malo krompira i riže recept za dugovječnost .

Mujo

PuHsice ovaj Narod nas balinski.

Porfiricus Geneticus

Kako bi i mogla postojati, preživjela je i Austrougarsku i II Svjetski rat, eto i Socijalistički period ali kad je došla zelena demokratija i uz Mulahasanovića lopova i njegov mobing, te SDA upravitelje kraj joj je bio očigledan. Radnici su im godinama živjeli i pustili, sad je kasno sa kuknjavom, kad vas je korumpirani Mulahasan otpremio kućama.

/ Najnovije