Evropske države započinju nadlijetanje BiH radi posmatranja potencijalnih vojnih aktivnosti

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ciganin, al najlepši

Letu štuke, letu avione...

Na bazniji se svi redaju, kao na....

Ali bitno je mrzit Hrvate. Sto te nadlijecu strane vojske kako im se cefne - nema veze, samo daj da mrzim.

Ralle

Špijuni u akciji..a sve Rusi kao špijuniranju. Sve zlo dolazi od amera i Engleza..

Haha

Cijenim da brane “bosnu”, a vi kako hoćete

Role

Špijuni u akciji..a sve Rusi kao špijuniranju. Sve zlo dolazi od amera i Engleza.. ka Ralle

samo nadzirite islamoteroristu i presuđenog

lažova heleza, primitivnog džamijskog krmka i kasabskog kabadahiju, zlo sjeme primitivizma i džihadizma! jes čuo marfijaš???

Error

Ma mogu i sve da naspobiju kao koletaralnu stetu vlast bi nas svakako halialila kao sto i jeste i onih 92-95 Ublehasi ublehasima I ono smo fol nezvisni i suvereni Ha ha ha ha Sram ih bilo sve do jednog Nepo osobni nesposobnjakovici Lezih****rosi i izdaknici licemjeri mrs

Naucili lekciju iz 92

Pametno, neka nadziru, nikad ne znaš šta genocidaši spremaju

četalji, PRVO SAPUN, ONDA PARFEM!

Srpski premijer: U Jasenovcu se od dječjih leševa pravio sapun. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, A OD SERBSKIH OPANAKA SE PRAVIO NADALEKO ČUVENI OPANAK-PARFEM POZNAT KAO -TUKNE NA NEOPRANE NOGE, BRE! Predsjednik vlade Srbije Miloš Vučević govorio je o “podzemnim gradovima smrti” i stotinama tisuća onih koji su u njima pokopani, kao i da se u Jasenovcu “od dječjih leševa pravio sapun.”

Jazavac

***

Jazavac

Šta je problem jesmo li potpisali ugovor Bravo tako je sve su to naše prijateljske zemlje neka snimaju vide ljudi da su se mitomani us****ili pa kontaju bolje da mi znamo gdje su nego da kasno saznamo Samo snimajte Bosna i Hercegovina u NATO

Tatar

Pa kako se ovo moglo desiti generale.**** li tebe iko izasta.Ne bi rekao

/ Najnovije