Evo šta piše u dokumentu na koji bh. političari u Briselu trebaju staviti potpis

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

... i tako ja sa svojih 17 godina slušam o nezavisnoj suverenoj i međunarodno priznatoj BiH i evo sada mi je skoro 50 i slušam o snažnim euratlanskim integracijama BiH i njenom putu prema EU...

Porfiricus Geneticus

@Damianus a isto kao da gledam i u narednih 25-30 godina, samo nek je strancima posla, a ovim našim poglavica a korupcije i nepotizma...

Eto

3. Se ne poštuje.

Vera

... i tako ja sa svojih 17 godina slušam o nezavisnoj suverenoj i međunarodno priznatoj BiH i evo sada mi je skoro 50 i slušam o snažnim euratlanskim integracijama BiH i njenom putu prema EU... ka Damianusdarcus Bosni i Srbiji se ne isplati da uđeu u EU, zato jer onda moraju biti uređene i demokratske i antikoruptivne države, da hapse i osuđuju političare, ovako ko Hrvatska. Zato srpski i bisanski političari ne žele da im država uđe u EU i.

Sljam se sakupio

Osim g Željka Komšića i Šefika Džaferovića da ih hoće i ostaviti da se ne vraćaju.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Strazbur,pravda

Nista mafija nece provesti,da ima imalo dobra vi s mafijom nebi imali nikakva posla. Pravo i pravicnost uopste nepostoji u ovoj lopovskoj drzavi. Socijalni sistem postoji samo za bogate i oni ga koriste za bogacenje.primjer su demob borci u sb kantonu,ljudi nemaju nikakva prava,cak za pse odvaju novac,a ovim ljudima nedozvoljavaju da imaju bilo kakva primanja.zato ce uskoro tuzba otici za strazbur. Nek evropa ispravlja diskriminaciju i lopovluk gnjida na vlasti.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

giho

Trebali ste ih sve potrpati u jedan avion tj bespilotnu letjelicu i zaputiti prema atlantiku

Ljiljan

... i tako ja sa svojih 17 godina slušam o nezavisnoj suverenoj i međunarodno priznatoj BiH i evo sada mi je skoro 50 i slušam o snažnim euratlanskim integracijama BiH i njenom putu prema EU... ka Damianusdarcus Bosni i Srbiji se ne isplati da uđeu u EU, zato jer onda moraju biti uređene i demokratske i antikoruptivne države, da hapse i osuđuju političare, ovako ko Hrvatska. Zato srpski i bisanski političari ne žele da im država uđe u EU i. ka Vera<<BOSNA NEMA NIŠTA SA SMRDIJOM OSIM OVI ĐIKANI IZ BIH KOJI TO KOČE I RADE ZAJEDNO SA KRIVOUSTIM USRAŠAMA !!

/ Najnovije