Evo šta je Željko Komšić rekao u Vijećnici povodom Dana nezavisnosti BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Iva

Lijepe riječi su ukras!

Crnogorac

Lijepe riječi su ukras!

Iva

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (5%)KRVAČE U BIH

BRAVO NAŠ ZLATNI LJILJANE,JOOOJ ŽELJA JE BOG!!

Nekada heroj, danas foteljas.

Milion glasova za gradjansku BiH? Peljeski most nikada nece biti izgradjen? BiH je potpisala pristupnicu u NATO?

BRKICA

BRAVO NAŠ ZLATNI LJILJANE,JOOOJ ŽELJA JE BOG!! ka Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (5%)KRVAČE U BIH PRVO POSERI I ZAPISAJ BABU KOJI TE TAKVOG NAPRAVIO I MAMU KOJA TE TAKVOG OKOTILA PA SVOG ZLATNOG LJILJANA

Panzer

Sejdo i njegove alkoholne pare,ponovo lupeta laži i gluposti o pobjedničkoj Armiji koja je 95'kontrolisala 18%teritorije

sejdo GLAVNA ZVIJEZDA U ZENCI!

Hercegovačka loza 'Jelinak' osvojila zlatnu medalju na festivalu u Zenici Uz brojne domaće sudionike, te sudionike iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije… dvije zlatne medalje otišle su u ruke izvrsne hercegovačke loze.27. VELJAČE 2024.Na međunarodnom festivalu jakih alkoholnih pića i likera „Zlatni čokanj 2024.“ u Zenici, predstavilo se čak 320 proizvođača iz 12 država s više kontinenta, sa 750 uzoraka. Uz brojne domaće sudionike, te sudionike iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije… dvije zlatne medalje otišle su u ruke izvrsne hercegovačke loze „Jelinak“, te srebro za viljamovku istoimenog branda.

Ccc

Lijepe riječi su ukras!

Kao što

SERES NA FRATRA KOJI TI JE OCA ANALNO PODUCAVAO DJIZUSOVU NAUKU DA BI BIO RVATIC I SPASENI? ka Ccc Je fratar tvog oca i kad je fratar završio tvoj otac nije otišao u rvate nego u ..

/ Najnovije