Evo koliko je glasova na izborima dobila unuka Alije Izetbegovića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Zjev.....Fina ti ova slika, ali samo za FB.

robot

sastra joj je super lik, za nju ne znam

Guest

jesu se navukli na budžet ko na heroin! malo joj stari muze tendre od vodovoda nego daj još. sve ove izetbegoviće je gladan napravio

Prof.Imamovic

Svi znamo kako je posteno ocjene dobijaka na filozofskom faklultetu.

:D

Je li ovo znači da ni ona ni Zahiragić nisu ušli u Vijeće :D ? (mooooolim te Boooožee)

Veteran64

MasaAllah! Prelijepa djevojka, nadam se i pametna. Bjezi od tog prezimena na "I" ako sebi mislis dobro :)

Aha

Da je uzela prezime Izetbegović, sigurno bi prošla! Polupismeni likovi su naučili samo to.

*

Ima li bolan igdj eijedna slika ove kretenke da nije uljepšana, retuširana ili photoshopirana?? Ja kakvi su ovo kompleksi i teška oboljenja jbt...... btw ... e baš bi uspjela u životu išta da joj nije Aljo dedo.....totalno beznačajna individua koju evo nazor mjesecima guraju pod nos ovom narodu...kao da mu je malo bilo Izetbegovića, Ganića i ostalih debila iz ovih banditiskih familija....fuj ba!

Zong

Lici na Jokera iz filmova o Batman-u. Samo kazem, taj grc umjesto osmijeha...

/ Najnovije