Europska unija traži od Bosne i Hercegovine uvođenje viza za ovih osam država

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa zavrsite...

...to i uvedite im vize. Jesu li to Rusija ili Turska bitnije od BiH?

izolujte nas totalno

a onda odbijte prijem u EU

N

I srbiji vize

Hajmo u EU

Cuj ovih iz EU. Toliko o nezavisnoj i jedinoj " *urac od ovce neuredjenoj i disfuncionalnoj drzavi BiH". EU odredjuje koliko cemo kredita uzeti od MMF, koliko je porez, jos ce poceti da odredjuju kada cemo piskiti i kakiti.

Edo Maajka

ma ja ba potpisat ce to Dino dat cemo mu KONJAAAK!

Alac

**** vas EU! Ukinite akcize na duhan!

Sad ce to

kockoglavi da riješi, dok si reko smrd .

Alac

Zašto se đaba mučimo sa ovim njihovim propisima kada nas neće nikada primiti u ovu zajednicu. Olakšajte narodu, krenite sa ukidanjem akciza na duhanske proizvoda i vratimo domaću proizvodnju, pa neka komplet EU dolazi kod nas po cigarete, boli nas briga! Ukinite i sve ostale nametnute propise!

haha

Bas. Nismo samostalni? Kada ne bude granice izmedju BiH i EU onda cemo. Do tada, boli ih racku

Pa to je to.

Moras bespogovorno slusat gazde, ti si samo vazalcic. EH, meni se to ne svidja. Svidjao mi se Titov stav - ne slusat nikoga, samo svoju vlastitu savjest i pamet. ALi APSOLUTNO NIKOGA, cak ni pedesetih jednog mocnog i premocnog i nadasve OPASNOG Staljina. Eh, to je bio covjek sa debelim 8. A ove sada ljige, ma nemam zivaca trosit rijeci....

/ Najnovije