Europska unija komentirala 9. januar i Dodika: "Žalosno i pogrešno"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sretan 30 Rođendan....Zivjela prelepa i vječna

Republika Srpska

Nista, ali BAS NISTA Putin nije losiji

od zapadnih dvolicnjaka. On NIJE DOBAR COVJEK, ali nije ni los. Samo se stilovi razlikuju. Putin je vise za ¨sakom o stol¨, a dvolicnjak je podmukao. Rezultat: zlo i naopako i ojedno i drugo, imerijalisti i jedni i drugi. Klaus Schwabovi ucenici svi. Ali Putin NIJE GORI od ovih.

Bolesni smr di

neznaju sta im Biden sprema!!! Potpuno ce ih poravnati prije nego sto NATO zarati sa Rusijom! A to ce se desiti na proljece!!

Ja

Europska unijo idi u tri *****e *****-ine….***** vam ****** vas Schmidt i ko nam ga posla …..

Zivjela

Republika Srpska ka Sretan 30 Rođendan....Zivjela prelepa i vječna

/ Najnovije