Europska komsija predstavlja izvještaj o napretku država koje žele članstvo u EU: Šta je sa BiH?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vuk

Posle objavljenog Registra hrvatskih branitelja (U kojem je i 10.000 Srba), a pošto Srbija ćuti o svojim mrtvim vojnicima, objavljen je prvi deo Popisa poginulih *****ka u agresiji na Vukovar i otkriveno je i to da je Srbija tada lagala srpskim porodicama da su im vojnici poginuli na vojnim vežbama... Kajkić objavio popis *****ka poginulih u napadima na Vukovar.

France

Francuzi su otkrili da je njihovo misteriozno 1000 godina staro Reimsko evanđelje (Texte du sacre) na kojem su stoljećima francuski kraljevi polagali zakletvu u katedrali Notre Dame pisano njima nepoznatim pismom, zapravo HRVATSKA GLAGOLJICA na čakavskom...

Mostarac

Sad se vidi nesposobnost vlasti. ***

/ Najnovije