Europol direktoru FUP-a Vahidinu Munjiću zabranio dolazak na konvenciju šefova policija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

Dino sky Konaković kaže da su oni prečasni i prepošteni

😂😂😂

Ovaj iz FUPA odn. MUPA na slici izgleda kao da ga je HAMAS izabrao na dužnost. Treba mu uzeti otiske prstiju prije nego uđe u EU.

visocica1662

Samo kod nas u BIH pripadnici narko kartela mogu da budu na naj odgovornijim funkcijama u drzavi i pored SKAY dokaza oni idalje rade to sto rade.

😂😂😂

Ovaj iz FUPA odn. MUPA na slici izgleda kao da ga je HAMAS izabrao na dužnost. Treba mu uzeti otiske prstiju prije nego uđe u EU. ka 😂😂😂 _E joj jesi nas nasmijao grohot grohot grohot hahaha hehehe hohohi huhu hihihi...... ne branim ovog kretena ali se iza tvog komentara samo i jedino krije tvoj zlotvorsko klerofašistički odgoj kojim te je đed četo sjetovo na koljenu dok si bio malen i ukakan....šugo mali smrdljivi, ti eto znaš šta je Hamas i ko je koga gdje postavio. Bolje gledaj svoja posla u svom genociditetu devijantni pavijane, kome se vi rugate jbt ....... bagro djecoubilačka ...

Zbog ovakvih kao Vahidin

Nam uvode vize za EU.

Meni izgleda doista si polupao lončiće

_E joj jesi nas nasmijao grohot grohot grohot hahaha hehehe hohohi huhu hihihi...... ne branim ovog kretena ali se iza tvog komentara samo i jedino krije tvoj zlotvorsko klerofašistički odgoj kojim te je đed četo sjetovo na koljenu dok si bio malen i ukakan....šugo mali smrdljivi, ti eto znaš šta je Hamas i ko je koga gdje postavio. Bolje gledaj svoja posla u svom genociditetu devijantni pavijane, kome se vi rugate jbt ....... bagro djecoubilačka ... ka 😂😂😂 Klerofašizam i ćetaljizam su dva raznovjetna čimbenika. Ali doista, vrijedni pokušati,kada nemaš drugih argumenata, zar ne ? 😂😂😂🤡🤡🤡

/ Najnovije