EUFOR bi morao pokrenuti munjevitu akciju oslobađanja Schmidta iz ruku Dodikovih otmičara

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bomb bomb đorno

Nema granica sa RSom. Kada bi uhapsili i deportovali gospodina Šmita zaplet bi mogao biti kao onaj kada je dvojac Karađić Mladić uzeo posmatrace UN za taoce. Sumnjam da bi neko bio toliko hrabar ponovo žrtvovati svoj narod od naleta NATO pakta.

G smiht

Odmah ujutro u GT pa neka te proba smrad uhapsiti. Idemoooooooo

Kiki

Ko je potpisao uredbu to je sad bitno jer se isti mora krivično goniti.

GSG 9 specijalna njemačka policija

Ima pravo upotri****ti oružje i ubiti bilo koga ko ugrozi visokog predstavnika. Pa bujrum pobunjeni srbi

Baleganje

Taj PIC,milanovic,plenkovic,vucic dodik i ostala huskacka banda bi trebala hitno biti pohapsena i prebacena u Hag,jer su hori zlocinci od onih koji su tamo osudjeni.

DODIKTREBA BITI PREDSJEDNIK CIJELE BOSNE

BOSNA JE SRPSKA PRAVOSLAVNA I KATOLICKA UVIJEK BILA I BICE muslimane neka schmidt vodi u TURSGKU NJIHOV VODIC SCHMIDT neka ih vodi u tursgku i tamo neka pregovara za svoje potgurice turiste muslimane drzavu od ERDOGANA

/ Najnovije