EU se hitno oglasila na Twitteru: Izbori će biti finansirani i održani

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Super, evo ***! :) Nadalje, smisljat nove i nove nacine kako izmamit lovu od zapadnih satrapa! Ionako su je nastampali, izazvali rat u Ukrajini da pokriju pravi razlog inflacije.

Znaju li

Jeste li obavjestili plenkovica,milanovica,covica ,dodika,vucica i ostale fasiste ?

Objektivan i nepristran

Ruski agent milanovic zvani stakor huska hercegovce na osamostalhenje i ako treba i oruzjem dobiti herceg-bosnu.Obecao je i on doci sa svoja dva sina i ubijati bosnjake sinovi mogu silovati,a tata ce im u vojnu jedinicu "jokeri".Nije se borio za hrvatsku kad je bio mlad i mogao nego mu je otac udbaski ubojica hrvatskih nacionalista isposlovo da ode u Brisel gdje se bavio preprodajom polovnih auta.Sad je doslo vrijeme da vrati dug tudjmanu i eto ga sa sinovima.Nadam se da se kuci nijedan od njih nece vratit u zagreb.

@ lazni profil objektivan i nepristran od pravog :))

Nice try, samo ne ide jer ja sam ekstremno pismen, a ti si nepismena panjina. :))) U svakoj tvojoj recenici ima bar dvije pravopisne greske, da ne pominjem semanticke.

nasvasta

Došta nas je dovela bezmudo nepotistićka SDA dajući štovaoce krivoustog imo Nemo znanje samo papir iz štamparije i odmah je šef koji sada hebe pogotovu borce Bošnjake u JP a posebno na ŽF BiH gdje štovateljima UZP bez validne diplome još sjedi u upravnom odboru SDA i SDP vi ste unapređujući neprijatelje i poltrone izgubili povjerenje ćestitih Bošnjaka

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Svi se Rvatski Fasisti digli i laju prijete vrijedjaju samo da bi Krivousti bio predstavnik ugrozenih fasista genocidnih Rvata

Objektivan i nepristran

Туки лимво шитипу изнад свега, Ја,екстремно писмени коментатор!

Objektivan i nepristran (i extremno pismen)

Нице трy, само не иде јер ја сам екстремно писмен, а ти си неписмена пањина. :))) У свакој твојој реченици има бар двије правописне грешке, да не помињем семантичке. Уствари сам предобар јебач и јебогузљиви филантроп који овим коментарима уствари контемплира до неке врсте екстазе коју доживим нетом послије публисха истога, па сам себи оно мангупски ожежем и један лајк, да и сам себе мало задовољим. Па препаметан сам! Преписмен! Прелијеп! Скоро па као академик Маринко Чавара!

071

Nice try, samo ne ide jer ja sam ekstremno pismen, a ti si nepismena panjina. :))) U svakoj tvojoj recenici ima bar dvije pravopisne greske, da ne pominjem semanticke. ka @ lazni profil objektivan i nepristran od pravog :)) - Stari si ti retardinjo Miki, stari. Isprobani i okorjeli degenerik. Tvoje su gnjusobine u sintaksi lako prepoznatljive, tvoje bolesno lajkanje sopstvenih bljuzgotina simptomatično i dokaz tvoje teške retardacije i neizliječive bolesti. Objektivan i nepristran ti ama baš nikako ne pristaje, al baš nikako. Fašista si brate, priznaj samom sebi i odaberi neki drugi. Gebels, Gering, šta znam .....Hes može ..... to ti je ionako ogledalo ličnosti ....

/ Najnovije