EU poslala oštru poruku vlastima BiH: Ozbiljno su ugroženi životi

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuke

Marš bando jedna, zbog vaših su politika u BiH, a sada nas još i ružite.

Jole

A kad ustase mlave boga u migrantima nesto cutite je li pedwri?

Sarajka

Pa,što ih onda ne pustite u EU.Oni svakako i žele tamo.

Gost

Lova pohapana pa nije ostalo za migrante.

Gost

Migranti su mladi i puni života neće njima ništa biti. Žašto ovi što brinu o njima ne pitaju gdje su im žene i djeca. Mlatimudani u dvadesetima i tridesetima neka se sami brinu za sebe.

MAKTUB

"Pruziti podrsku Bosni i Hercegovini u poduzimanju potrebnih aktivnosti". Kakvih aktivnosti? Pa nismo ih mi zvali. Vi ste ih nagovorili da idu ovamo i da ostanu. Dosta nam je nase bijede i sirotinje. Jos nam samo fale kriminalci na nivou primata da zbog njih ne smijemo ulicom ici. Pljackaju, otimaju, napadaju, ubijaju, dilaju drogu, gore nego Medelin. Vodite ih sebi, zlodusi jedni.

Gost

Blizu sam granice kuda prolaze. Kradu robu sa štrika, aute, provaljuju u kuće gdje prespavaju i unište u njima sve kršćansko (križeve i slike svetaca), vrše nuždu itd. I onda mi bi ih trebali žaliti?

EU

Pa vaši političari su se obavezali,potpisali i uzeli novac za migrante. Mora se ispoštovati to, na što se BiH obavezala!

/ Najnovije