Escobar: Političari bi sa ovakvim brojevima u privatnom sektoru bili otpušteni

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Molim sve razumne da mi kazu jesam li ja dobro preveo Escobarovu izjavu kao " prvo sapun pa onda parfem"?

Sve nekako i dejton i vasington

Nego izlizat ce se kvacilo. Nestade Krvata.

nasvasta

Zato i jesu protiv izbora boje se za svoje fotelje.Nepotizam i uhljebljavanje magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište ovu državu i unište mladim realno školovanim svaku nadu za život u domovini.Neprijatelji Bošnjaka su SDA ASDA SBB NES leglo nepotizma i uhljeba sa papirima iz štamparija.

Re

Rece on sa drzavnih jasli isto

Gulliverus

Escobar je baš korumpirani niži diplomata ali ima opasne namjere za BiH. Znači mi nismo građani nego plemena, odbij od BiH više, na nama gradiš karijeru glavonja porijeklom odnekle iz južne Amerike, od.ebi i ti I Dayton i Čović i izborni zakon a pogotovu elektronski sistem. Sa ovim prevarantom više ne treba razgovarati!!! Igrate se sa našim sudbinama MF.

/ Najnovije