Esad Duraković: 'Trebalo bi na isti način tretirati djecu koja stradaju u Ukrajini i u Palestini'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

***

BRKICA

***

Habuhabuhabu

Ja sam sve te evangeliste potjerao. Unuci bivših Jugoslovena, došli iz Amerike da u nas balavci ljude uče šta je Bog. Sve sam hišnuo, ili na ulici ili sa kućnog praga.

Borac sa kauča

Ja mislim ne znam možda grešim da su Rusi napali Ukrajinu ispravite me

Mostar

Akademice ne brines za poklanu djecu Izraela? Sa ovim otkrivas svoje pravo ***lice.

Adi

Adi, Adi.. ccc

SFRJ JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras.

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

xxx

Ja sam sve te evangeliste ***. Unuci bivših Jugoslovena, došli iz Amerike da u nas balavci ljude uče šta je Bog. Sve sam hišnuo, ili na ulici ili sa kućnog praga. ka Habuhabuhabu Bolje bi ti bilo da si popio terapiju, debilu

Pepo

Probudio se jazavac.

Adi

Lijepe riječi su ukras.

/ Najnovije