Erol Avdović: "Schmidt sebe smatra kolonijalnim upraviteljem BiH i prilično uživa u tome"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Pametan. Moze mu biti. I ja bih

Tvrtko

Zar si narode Bosne spao na to da ti vazda drugi gaće kroji.

UZAS!

Da je pametan vratio bi se u svoju zemlju. Povjerenje je izgubio kod pucanstva svojim putovanjima u Hrvatsku i Srbiju, pregovarajuci sa agresorima ove drzave a kako ce treba urediti sistem u BiH . Drzava BiH nije njegova cacevina i ako je dosao kod nas onda ne nameci svoje ponasanje domicilnom stanovnistvu jer se znaju koje bi kontraindikacije tog ponasanja izazvale. Jos jedan od promasenih politicara koje EU salje u BiH i samo se bruka, OHR predstavnik nije nista bolji. Nemaju harizmu dobrog politicara i niti vizije da znaju ako povuku jedna potez koje reakcije ce izazvati sada i u buducnosti. Ne poznaju povijest drzave kao i kulturu i karakter pucanstva. UZAS !

Kava

..............................; Sta te nisu naucili u skoli da je stilski ruzno brkat zapadnu i istocnu varijantu SH? :) A dodao bih, narocito kad se to maliciozno tendenciozno cini. Tvoj majcinski govor nije ¨¨pucanstvo¨¨, nego narod, mani se... ka ¨pucanstvo¨, pa zatim ¨harizma¨ Popij kavicu!

Vec popio. Dobro mi legla.

Popij kavicu! ka Kava

Rahmetli TUĐMAN

Nisi ti sine Šmit Švabo...ti si naš

Haha

A što su bili oni prije njega koji su pogodovali samo muslimanima uz “malu pomoć” arapskog kapitala? Kolonijalni upravitelji ili nešto drugo?

Upravo tako!!!

A što su bili oni prije njega koji su pogodovali samo muslimanima uz “malu pomoć” arapskog kapitala? Kolonijalni upravitelji ili nešto drugo? ka Haha

Nije spao, nego je vazda takav i bio.

Zar si narode Bosne spao na to da ti vazda drugi gaće kroji. ka Tvrtko

Babo

***

PA turska KOPILADI....

...bilo vam je LEPO dok je to isto Svabo radio al PROTIV Srba!!!!

/ Najnovije