Erol Avdović: Gospodine Schmidt, molim Vas, zaustavite se!

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

***

ALO

Molim vas, memojte poštivati odluku Ustavnog suda BiH, koji je presudio da je taj Zakon diskriminirajući za Hrvate i da se mora menjati?

Doctor Ksarabas

Dosao je cas istine sta je Alija potpisao prije 27 g. Ko nije vjerovao i bio naivan evo mu sad ce morati povjerovati.

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Sjetite se

Taj gospodin Schmidt je dva puta odlikovan u Zagrebu,a sto ste mislili da se to nece vratiti ?

Mili

***

Mili

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Koliko gradžani (muslimani) troše energije i novaca u cilju obespravljivanja Hrvata to je za nepovjerovati. Radite nešto korisno a ne svaki dan moliti nekoga za nešto.

Vilko

Lijepe riječi su ukras!

Albo

Ovaj Erol teški licemjer i ljigavac. Po njemu ne treba niko da ima ikakva prava u BiH osim Bošnjaka. Za njega su Hrvati i Srbi građani drugog reda.

Iskreno

Valjao je Bosnjacima kad je uvodio zakone na stetu Srba i Hrvata. Sad odjednom ne valja, spominju se Austrougari, aneksija... Hocel vam i Gavrilo heroj postati?

Mostar

Klasika...prvo objava na portalu obavjestajnog podzemlja i onda krece rafalna paljba sa svih strana. Tek je pocelo i sada ce se pojacavati, ali ne brinite se Bosnjaci Schmidt je i onako muslimanski igrac kao i svi VP prije njega. Mirno spavajte, ako ista nametne nametnut ce poturcivanje Hrvata i Srba. Schmidta treba proglasiti personom non grata pa neka se seta medju svojima na 23%

kinez

Lijepe riječi su ukras!

kinez

Lijepe riječi su ukras!

Леми

***

Ovaj Avdo Erolovic lupeta kao Maksim po diviziji!

****

kinez

***

kinez

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

***

Ludak

Erol zabrinut za egzodus Bosnjaka. Kao da ih vec nije dovoljno otislo, a i jos ce bez obzira na zakon. A i Erol se ne namjerava bas vracati, a ni njegova djeca sigurno. Lahko je iz udobnosti NY palamudit

/ Najnovije