Eric Nelson: Nije istina da nema korupcije

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Vi ne razumijete da nam je potrebna pomoc da ovu svu bandu posaljemo u zatvor. Umjesto toga, vi se sastajete sa njima I time konstantno padate u ocima gradjana. Jednostavno receno, dajete bandi krila I legitimitet. To je sramota.

!!!

Samo FBI moze raskrinkati ovaj koruptivni bezgranicni lanac u BiH. Dovedi ih Erik, pa ces vidjeti kako padaju od vrha, pa nanize. Svaka celija drustva je u korupciji sa dubokim korjenima.

Gost

Ima li kraja?!?! Ne moraš biti puno pametan da znaš da je u BiH i kropmir korumpiran. I stalno ista priča, samo se u krug vrti. Predstavnici međunarodne zajednice uporno pričaju o tome i o važnosti vladavine prava a konstantno se sastaju sa liderima stranaka, koji su btw. najjača karika u koruptivnim radnjama, umjesto da važnost daju institucijama BiH, kakve god da su. Sve to treba najuriti!

/ Najnovije