Tuzla / Eric Larson posjetio Upravu policije MUP-a TK

23. 12. 2021. u 17:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Viši savjetnik za borbu protiv korupcije Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Eric Larson, boravio je u radnoj posjeti u Upravi policije MUP-a Tuzlanskog kantona, gdje se sastao sa direktorom Uprave policije Dževadom Kormanom.

Tokom sastanka razgovarano je o aktuelnoj sigurnosnoj situaciji na području Tuzlanskog kantona i aktivnostima koje Uprava policije poduzima u borbi protiv svih oblika kriminala, s posebnim akcentom na borbu protiv korupcije.

Viši savjetnik za borbu protiv korupcije Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH Eric Larson istakao je važnost dobre saradnje između Uprave policije i novog Ureda za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom Tuzlanskog kantona, te naglasio potrebu za nastavkom uspješne saradnje u budućnosti, sa direktorom Uprave policije MUP-a TK Dževadom Kormanom.

Ovom prilikom, direktor Uprave policije Dževad Korman izrazio je zahvalnost na iskazanoj posjeti, te naglasio spremnost Uprave policije MUP-a TK da adekvatno odgovori svim sigurnosnim izazovima, s ciljem osiguranja najvećeg stepena lične i imovinske sigurnosti građana Tuzlanskog kantona.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)