Eric Larson posjetio Upravu policije MUP-a TK

2
Radiosarajevo.ba
Eric Larson posjetio Upravu policije MUP-a TK
Foto: MUP TK / S današnjeg sastanka

Viši savjetnik za borbu protiv korupcije Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Eric Larson, boravio je u radnoj posjeti u Upravi policije MUP-a Tuzlanskog kantona, gdje se sastao sa direktorom Uprave policije Dževadom Kormanom.

Tokom sastanka razgovarano je o aktuelnoj sigurnosnoj situaciji na području Tuzlanskog kantona i aktivnostima koje Uprava policije poduzima u borbi protiv svih oblika kriminala, s posebnim akcentom na borbu protiv korupcije.

Viši savjetnik za borbu protiv korupcije Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH Eric Larson istakao je važnost dobre saradnje između Uprave policije i novog Ureda za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom Tuzlanskog kantona, te naglasio potrebu za nastavkom uspješne saradnje u budućnosti, sa direktorom Uprave policije MUP-a TK Dževadom Kormanom.

Stručnjak za sigurnost: Intenzivirane su hibridne operacije Rusije protiv BiH!

Stručnjak za sigurnost: Intenzivirane su hibridne operacije Rusije protiv BiH!

Ovom prilikom, direktor Uprave policije Dževad Korman izrazio je zahvalnost na iskazanoj posjeti, te naglasio spremnost Uprave policije MUP-a TK da adekvatno odgovori svim sigurnosnim izazovima, s ciljem osiguranja najvećeg stepena lične i imovinske sigurnosti građana Tuzlanskog kantona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije