Erdogan i Izetbegović obavili telefonski razgovor, evo koje su bile glavne teme

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odza

Lijepe riječi su ukras

Nema sta predsjednik razgovarat sa vodjom stranke!

Samo dokaz muslimanskofasisticke koalicije....

Tuner

Bakire to ujedinjavanje ne znaci da je umjesto milion dva glasaca odjednom tu 100000000 glasaca protiv tebe. Bila ste vas tri i Bosnjaci su izabrali. Ako se ne rijesis sebije a stranka tebe za dvije godine ce i sda biti pometena!

Sta ima veze sto ce bit pometena?

Bakire to ujedinjavanje ne znaci da je umjesto milion dva glasaca odjednom tu 100000000 glasaca protiv tebe. Bila ste vas tri i Bosnjaci su izabrali. Ako se ne rijesis sebije a stranka tebe za dvije godine ce i sda biti pometena! ka Tuner ................; Vi vazda imate dzokera u rukavu, zove se Sejdo Komsoglu. On je isto toliki SDA-ovac kao i Bookir.

Boske

................; Vi vazda imate dzokera u rukavu, zove se Sejdo Komsoglu. On je isto toliki SDA-ovac kao i Bookir. ka Sta ima veze sto ce bit pometena? Hrvat i čovjek je Komšić Željko branioc države Bosne i Hercegovine kako u ratu tako i u miru,ima još takvih Hrvata samo nisu na ovako vidljivom mjestu kao što je predsjednik Željko Komšić.Hvala svim Hrvatima koji su 1992.stali u obranu svoje domovine Bosne i Hercegovine i koji i danas ustraju na tom putu.Hvala im što su se djelom ogradili od vinovnika UZP -a i nastavljača UZP politike .

Pa onda ti moram reci hvala!

Hrvat i čovjek je Komšić Željko branioc države Bosne i Hercegovine kako u ratu tako i u miru,ima još takvih Hrvata samo nisu na ovako vidljivom mjestu kao što je predsjednik Željko Komšić.Hvala svim Hrvatima koji su 1992.stali u obranu svoje domovine Bosne i Hercegovine i koji i danas ustraju na tom putu.Hvala im što su se djelom ogradili od vinovnika UZP -a i nastavljača UZP politike . ka Boske ....................... Posto si se zahvalio i meni koji sam od prvog dana stao u obranu Sarajeva. Ali za Komsoglua cemo se jos sporjeckat xy puta.

R BiH

Bakire ako Vojska BiH nema bar deset bajraktara u skladistu i obucene posade za dvadeset onda se makni za sva vremena ti a Boga mi i Erdogan…

Božji poslNik

****te jedan drugom rAzvedene ćeri

/ Najnovije