Epilog nereda u Mostaru: Veliki broj povrijeđenih u bolnici - za tučnjavu i nerede kriv - grafit!?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

imbecilan i konfuzan članak

pa KO SE TAČNO POBIO?!?! PRVO TO NAPIŠITE, pa tek onda ostalo... joooooojjjj nepismenosti!

Alf

A da napises razlog dnovinaru? Nultrasi usli u svlacionice i batinali nogometase fortune. I sta? Treba to pustiti da rade? Trebalo je puatiti armiju 94 da se spusti u zapadni dio kada ga je okruzila bila. Izgleda morat ce se to uraditi kad tad. Fashisticka hdzovska gamad. Draga samo politickom sarajevu

HdzSdaDjavoljaBraca

Rade na ocuvanju bijelog aparthejda

Haha

Reportaže govore o jakim borbama na hrvatsko-muslimanskoj granici. Mislim da je vrijeme za rezoluciju!

Bosanac

***

alf

bolje se raspitaj novinaru nemoj vjerovati hdzovom saopstenju

Odvratni ANTIDEJTONSKI islamista i huškač

na europsku, konstitutivnu, hrvatsku i katoličku uljudbu je poznati islamonacist i kroatomrzac, šovinist, mostarski muftija Salem efendija Dedović. Susramlje, šok i nevjerica!To je islamističko udaljavanje od europskih vrijednosti! Protjerat ga anamo u Gvantanamo! Čim završe izbori, pitanje svih pitanja će biti izborni zakon", poručit će Čović. Izborni zakon je ključan za BiH, reći će Plenković.Čović i Krišto s Plenkovićem o jačanju suradnje i europskom putu BiH. Mašala!

Guest

Djeco, ne švrljajte po zidovima i ne marišite se tako nasilno... Bolji ste od toga. Zajedno nešto pametno smislite, kakav hobi, muzički bend ili termin za rekreaciju.

/ Najnovije