Epidemija morbila u ZDK: Na sedmičnom nivou broj zaraženih raste za oko 100 novih slučajeva

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo dajte šansu mozgu

Zar smo baš toliko nazadni i zaostali, djeca pate zbog suludih roditeljskih odluka a mnogi snose odgovornost za žrtve i ništa se ne mijenja. Kako budali objasniti da nije sve što vide na internetu istina? Ako ovo nije dovoljno, ne znam što bi još moglo biti? Pamet u glavu i spasite svoju i našu djecu!

Iva

Primitivni Balkan Smeće od vlasti Gdje je zakon o tome Prije 70 g 90% je bilo vakcinirano

stagod

čitav život bolujem od autoimune bolesti, niti jednu dječiju bolest nisam odbolovala da me ne bi ubila, u ovim godinama bi me samo ubila efikasnije i neki dan vidim dijete potpuno pokriveno ospicama majka izvela u park da se igra...šta reći.

Borac sa Žuči

Zar smo baš toliko nazadni i zaostali, djeca pate zbog suludih roditeljskih odluka a mnogi snose odgovornost za žrtve i ništa se ne mijenja. Kako budali objasniti da nije sve što vide na internetu istina? Ako ovo nije dovoljno, ne znam što bi još moglo biti? Pamet u glavu i spasite svoju i našu djecu! ka Samo dajte šansu mozgu Super komentar. Ne treba više ništa dodati. Ko ima razuma sve mu je jasno. Puna podrška.

Ana

Zar smo baš toliko nazadni i zaostali, djeca pate zbog suludih roditeljskih odluka a mnogi snose odgovornost za žrtve i ništa se ne mijenja. Kako budali objasniti da nije sve što vide na internetu istina? Ako ovo nije dovoljno, ne znam što bi još moglo biti? Pamet u glavu i spasite svoju i našu djecu! ka Samo dajte šansu mozgu Nije internet kriv nego primitivizam i vlast koja nije regulirala vakcine i uvela kazne. smece na vlasti je ponistilo sve sto je bilo pozitivno i dobro u x yu!

/ Najnovije