Enver Bijedić kategoričan: "Dodik je ipak politički patuljak"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Mile Drombulja, seljacki arlaukavac I sitnosopstvenik

MM

Količina mržnje koju je Dodik izgovorio prema Bošnjacima neće se oprati ni na onom svijetu

Goran Milic

Ko prica o ratu - samo vi islamizirani Srbi. Tako je i Alija prizivao rat 91. Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Islamizirani Srbi - sto prije shvatite da je je vasih samo 23% BiH, prije ce svima biti bolje u BiH. Nikad BiH nece biti muslimanska. Osim toga, ti si politicki patuljak tj statisticka greska u svemiru u odnosu na Dodika. A sad nazad u mladomuslimanski rezervat pa prodaji maglu nekom drugom.

Gost

Slika i prilika vecine politicara i "experata" u BiH. U zivotu nije sjedio sa zvanicnikom ni Rusije ni Kine a komntare u najmanju ruku kao da je bio Ministar vanjskih poslova. Izvor informacija lokalni portali, pojma nema ni engleski a kamo li koji drugi jezik, cita samo naslove a analize rezultat kafa sa jednakim besposleni. blentovinama. Fulio si sve i to kolosalno, idi ukradi koji tender i pokusaj preci izborni prag slijedece godine.

gost

A Enver bi trebao šutjeti i spremati se da odgovara za svoje aferime.

Cbrc

>Ko prica o ratu - samo vi islamizirani Srbi. Tako je i Alija prizivao rat 91. Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Islamizirani Srbi - sto prije shvatite da je je vasih samo 23% BiH, prije ce svima biti bolje u BiH. Nikad BiH nece biti muslimanska. Osim toga, ti si politicki patuljak tj statisticka greska u svemiru u odnosu na Dodika. A sad nazad u mladomuslimanski rezervat pa prodaji maglu nekom drugom. ka Goran Milic<< VI FORSIRATE TU PRICU I PRIJETITE. IMA JOS RAJE KOJA VOLI BIH.

Usvojiti Zakon o zabrani negiranja “bosnjaka”

ovoliku kolicinu gluposti kod muslimana, jedino moze Zakon regulisati

Haski optuzenik

Islamizirani Srbi, naucite konacno nesta o svojoj 'istoriji': https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj

/ Najnovije