Enisa Klepo za Radiosarajevo.ba uoči protesta: Osjećam se bolje, iznenađena sam ogromnom podrškom

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panter

Mat... svoju bolesnu da si blizu mog grada,ja bi skupio ekipu s benzbol palama da te dobro obojimo.smradu na zenu si udario.

Ema

Ako je istina ono što kažu očevidci da je ta djevojka toliko ružno vrijeđala i najružnije psovke upućivala direktorici hotela, da je zatim gurnula direktoricu koja joj je rekla da će platu dobiti 5. avgusta kad i drugi zaposlenici, da se potom životom borila kao kakvo muško da otme pare iz kase hotela i da se upirno gurala i tukla sa vlasnikom preduzeća “Čvrsnica”, samo da bi silom otela pare iz kase, onda nije pošteno što je te činjenice prešutila. Što nije rekla istinu kako se ona ponašala. Zašto nije rekla da je tu bila prisutna i djevojka koja je došla da radi recepciji umjesto nje i da je i nju isprepadala tako da je ta nova radnica pobjegla glavom bez obzira.Njena priča da je tražila platu 1. avgusta i zbog toga dobila batine nije vjerovatna. Osim toga nije uredu ako je presrela bolesnu ženu koja je tek izašla iz bolnice, potom je napala i gurnula, zatim silom otimala pare-pazar iz kase, te gurala se i tukla kao kakav razbojnik i sa vlasnikom preduzeća, a mogla se ponašati kao dama ili makar civilizirano, mogla je izaći iz objekta i platu sačekati da dobije za četiri dana, kao i istali uposlenici hotela. Ako je završila pravni fskultet onda je morala znati šta smije i šta ne smije raditi. Istina će na kraju izaći na vidjelo. Postoji i video snimak koji će pokazati kako se fogsđaj desio.

/ Najnovije