Suljagić: Pogonska snaga istorijskog revizionizma u regionu je zvanična Srbija

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Tvoja zena ima pravo upamtiti tebe. Kljusino!

Dr. Emir Suljagić?

Šta je "doktorirao"? Gdje? Disertacija o marisanju žena? Bježi ba fufljo poklopi se i odjebi više s ovog portala ...

@Mostar i @Dr Emir Suljagić

Kad nemate argumenata onda napdate gospodina Emira Suljagića. Džaba, ne možete istinu sakriti, makar lajali koliko god hoćete.

Opis situacije

Javna tajna je da se praktični magisterij na beogradskom fakultetu političkih nauka polaže umorstvima jevreja, katolika, muslimana, ostalih i onih pravoslavaca koji nisu tariguzisti. Tako je bilo i 1939-e, ali i 1914-e.

Glavni razlog paljevine beogradske džamije sa bibliotekom 2003-e

Svetosavskim tariguzistima je smetala literatura i stenografska svjedočenja o mnogobrojnim zločinima poput slijedećih: Genocidne radnje knjaževačkih huligana nad komšijama bugarske nacionalnosti u naseobini Habov 1947-e. Pokolji susjeda rumunske nacionalnosti koje su obavljali negotinski zločinci 1919-e.

miki

Evo argumenta, kada i gde je poginuo Emirov otac? Gde je sahranjen? Furda koja o tome laže ne može ni o čemu govoriti istinu.

N.G

Dosta je Bošnjaka bilo u hadžar divizijama i ustašama čak su bili i u četnicima ali je dosta je bilo i u partizanima.

/ Najnovije