Emir Suljagić o negiranju genocida u CG: Otvoren lov na Bošnjake

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Gde ti je i kada babo poginuo a gde je sahranjen?

Miki2

Da Bog dragi da da sto prije ti kmetu koji sebe nikujes miki, trazis djecu roditelje i familiju po planinama.

Bošnjak

Bošnjaci se moraju ujediniti prevazići lične interese i odgovoriti na adekvatan način svim nasrtajima velikosrpske politike. U suprotnom obistinit će se svi projekti i planovi. Nažalost dobro im ide a kratkovidni Bošnjaci ne odgovaraju na adekvatan način! Upamet!

VLADO

U CRNOJ GORI OPET CETNICI KOLO VODE.

Nbs

Koliko ste para dobili na racun srebrenickih zrtava mogli ste sve i jednoj porodici obnoviti kuce barem 3 puta ali vama politicarima nikad dosta i jos uvijek samo zakuhavate

Gost

Bošnjaci u CG?

dokle su Bosnjaci spremni ici?

Milo je jedan od ideologa i pokrovitelja “zlocina” kojem su se prodali cg muslimani zarad komada vlasti u proteklih 30 godina. Nema mira dok je on na vlasti i dok postoje razni Suljagici koji profitiraju od zrtava. Ne moze se zivjeti od genocida a svjedoci smo beskrajne zloupotrebe njegovih ucesnika i parazita koji ga stalno iskoristavaju za svoje licne interese.

Gost

Jadna zemlja u kojoj se citira što Suljagić kaže. A on jadan bi da ureduje i u susjedstvu.

Ne pretjeruj!

.

Bošnjak

Dakle, još jedanput: samo jedinstvo ostavlja Bošnjake prisutne na ovim prostorima! Sve se čini da ne dođe do toga uključujći i ove "komentatore"!

MAKTUB

Ljudi sta vam je manite se paranoje. Svaki dan jedna rijec stotinama puta se pojavljuje i potpaljuje. Sve su zrtve zrtve. Niko ne smije biti ubijen iz ciata mira. A vi se ismijavate sa zrtvama Jasenovca zvjerski ubijenim. Odajte postu i postovanje svim nevinim zrtvama, i onim 700.000 iz Ruande, i onima 1,500.000 Jermenije, ma svima.

/ Najnovije