Emir Suljagić iz Srebrenice uputio izvinjenje Jevrejima za zločine koje je počinila Handžar divizija

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

***

Dd

Ovaj umislio da je nekakav vođa muslimana. Pazi jadan, Bake ti to neće oprostiti. ka Mile Pa i nije ovlasten da se izvinjava u necije ime.

Istina

Poštovanje.Treba hrabrosti i snage za ovaj gest.Istina jeste teska,ali oslobadja.

Nek se ne zaboravi isto izvinut

neandertalcima sto su ih homo sapiensi izbrisali s lica planete u jednom od najvecih djenosajda u povijesti ljudske rase. A niposto nek se ne sjeti da sjednemo pa se dogovorimo kako doc do investora, pa da se kakva fabrika napravi,, pa da se u poljoprivredu ulozi itd, to pa ne!

33

***

Sabina Šabić

Gospode dragi ***

JNA

***

Csco

Ja se izvinjavam svim zenama za primljene šamare,ma od koje budale.

Tuner

Objasni im i sta je divizija i sta je prva slobodna teritorija u francuskoj i zahvaljujuci kome hajvanu.

Haj opet obrisi bez ikakvog razloga

Pa kako sad to, ja sam mislio da su *** dok ste vi bosnje sa partizanima oslobodile balkan?

/ Najnovije