Ramić pisao rektoru Univerziteta u Beču: Vaš profesor negira genocid u Srebrenici

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne zaboravite

Adolf Hitler je bio austrijanac, Gvido List - temeljni ideolog nacizma je također bio austrijanac. Što vas čudi ponašanje u ovom zaboravljenom đerizu?

@

A zašto onda bošnje ne ostaju u BiH koju navodno "vole" i koja ima "hiljadugodisnju" povijest a svaki koji ikako može bi u Auatriju i Njemacku? Predlažem EU da im ponovo uvedu vize.

Nikolica s prikolicom

Pišem pismo tinta mi se proli...OJXAAA...

dzoni

Igk je fundamentalisticka organizacija finasirana od strane zemalja arapskog govornog podrucja sa namerom sirenja islama pre svega u Kanadi. Zaustaviti teroriste po svaku cenu. Freedom for Canada!

?

A zašto onda bošnje ne ostaju u BiH koju navodno "vole" i koja ima "hiljadugodisnju" povijest a svaki koji ikako može bi u Auatriju i Njemacku? Predlažem EU da im ponovo uvedu vize. ka @ je li Isus bio buntovni palestinski jevrej ili izrešetani rodoljbni ujkan rvat?

MAJMUNE

je li Isus bio buntovni palestinski jevrej ili izrešetani rodoljbni ujkan rvat? ka ? isus je bio JEVREJ I NIJE BIO BUNTOVAN i njega su ubili sadasnji katolici NACISTI PRVO SU GA RAZAPELI ZAKOVALI MUCILI ONAKO KAKO SAMO NACISTI ZNAJU POSLE SU POSTALI VJERNI KATOLICI I MOLE ISUSA ZA OPROST SAVKI DAN

/ Najnovije